Ga naar hoofdinhoud

Project

Hypermodern lichtplan voor INTOS

Samen met het architectenbureau D/DOCK hebben wij een prachtig en hypermodern lichtplan mogen ontwerpen voor de kantoorverlichting van het gemoderniseerde hoofdkantoor van INTOS in Haarlem.
Decoratieve Kantoorverlichting
Decoratieve Kantoorverlichting
Entree Verlichting Van Hypermodern Lichtplan INTOS
Trackspots Kantine Uit Hypermodern Lichtplan
Verlichting INTOS
Lichtcirkels Entree INTOS
Trackverlichting Hal
Sfeerverlichting Receptie Gerealiseerd Vanuit Hypermodern Lichtplan
Kantoorverlichting INTOS
Sfeerimpressie Entree
Kantoor Verlichting
Buitenzijde Pand INTOS

Interieurbouw specialist

Het bedrijf INTOS is gespecialiseerd in de interieurafbouw en inrichting van gebouwen in binnen- en buitenland. Ze bouwen onder andere op maat gemaakt meubilair voor kantoren, banken, de retail, horecagelegenheden, luchthavens en voor de medische sector. Sinds de oprichting in 1991 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste interieurbouwers van Nederland. Het bedrijf bestond eerst uit twee losse panden naast elkaar , gelegen op een bedrijventerrein in Haarlem. Om deze twee panden tot één geheel te smeden hebben ze de hulp ingeroepen van architectenbureau D/DOCK. Ze hebben vervolgens Lightboxx benaderd voor lichtadvies en het ontwikkelen van een hypermodern lichtplan voor het vernieuwde pand.

“Lightboxx is in staat om op verschillende manieren een bijdrage te leveren aan projecten. Voor dit project hebben we geassisteerd met doordacht lichtadvies en het ontwikkelen van een lichtplan. Daarnaast kunnen we ook ingeschakeld worden voor lichtberekeningen, levering van de verlichting en ook de montage”.

Gerwin

Gerwin

Accountmanager bij Lightboxx

Hypermodern lichtplan

Voor dit project hebben we een prachtig en hypermodern lichtplan mogen ontwikkelen. De wens van de opdrachtgever was dat het lichtplan naadloos moest aansluiten op het nieuwe interieur. Hierbij hebben we niet allen gebruik gemaakt van decoratieve verlichting, maar ook de functionele verlichting mag niet ontbreken. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk thema voor INTOS. Om die reden is er in het lichtplan ook veel gebruik gemaakt van railspots. Wanneer ruimtes dan (tijdelijk) een andere functie krijgen, kan de verlichting heel makkelijk van positie wisselen. Zo kan de verlichting keer op keer hergebruikt worden zonder dat de eindgebruiker nieuwe verlichting hoeft aan te schaffen.

Fotografie door Niels Vlug

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.