Voor het nieuwe bedrijfspand in Putten had Jansen Techniek, een familiebedrijf gespecialiseerd in machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie, de ambitie om een ruimte te creëren die de bedrijfscultuur weerspiegelt in een stoere en warme omgeving. Óók stond het vergroten van ontmoetingen en samenwerking tussen de assemblage- en kantoormedewerkers hoog op het verlanglijstje.

Een fijne werkplek met een warme uitstraling draagt bij aan het welzijn van medewerkers. Dat hoeven we niet twee keer te zeggen. Steeds meer bedrijven zien het belang van een doordacht ontworpen werkomgeving waarin personeelswelzijn en betrokkenheid belangrijke pijlers zijn om ambities waar te maken. Zo ook voor het nieuwe bedrijfspand van Jansen Techniek in Putten.

Een warm interieur dat mensen verbindt.

Tijdens het ontwerpproces is er sterk rekening gehouden met de wens van de opdrachtgever om de mensen van de verschillende afdelingen te verbinden en samen te kunnen brengen in diverse ruimtes. De entree en de kantine zijn prominente ontmoetingsplekken geworden en zorgen ervoor dat de assemblage- en kantoormedewerkers een fijne plek hebben voor een gezellig samenzijn.

Marlies Tomassen van Studio THO nam het ontwerp van het kantoorinterieur voor haar rekening. Het resultaat is een warm, sfeervol en ontstressende werkomgeving dat tot in de puntjes is ontworpen. Een rustige uitstraling, het gebruik van natuurlijke materialen en veel groen: allemaal belangrijke elementen die het geheel tot een harmonieuze omgeving maken.

Het ontwerp springt er echt uit. Het hout geeft warmte aan onze koude, technische producten en de schuine vormen voegen iets extra’s toe aan de ruimte. De mensen zijn blij en als je blij bent, werk je ook beter. Nu is het Jansen Techniek 2.0.

Jansen Techniek Putten
Ria Jansen en Gijsbert Doppenberg.

Jansen Techniek

Lichtplan voor Jansen Techniek.

Maar ook de verlichting speelde een belangrijke sleutelrol in het tot stand komen van het interieur. Haklander Interieurbouw benaderde ons om mee te denken in het lichtplan voor het nieuwe bedrijfspand, dat aansluit op de lichtbehoefte van de opdrachtgever.

Na een bezoek aan Haklander was Jansen Techniek erg te spreken over het lichtplan dat we voor het nieuwe kantoorpand van Haklander hadden gemaakt. Met dit uitgangspunt hebben we een lichtplan ontworpen, waarin flexibiliteit, creativiteit en het creëren van een fijne sfeer belangrijke uitgangspunten waren. Daarnaast was ook het designaspect belangrijk. We hebben basisverlichting en decoratieve verlichting gebruikt die de architectuur en het interieurontwerp ondersteunen.

Vragen over kantoor verlichting?

Wil je net als Jansen Techniek je kantoor naar het volgende niveau tillen met een spannend en stijlvol lichtplan? Of ga je (ver)bouwen en zoek je een professionele partij dat een lichtplan kan ontwikkelen dat aansluit op het interieur en architectuur van je kantoorpand? Omdat verlichting een complex vraagstuk kan zijn nemen we je zorgen graag uit handen. Neem gerust eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te sparren over een uitgedacht lichtplan. Liever direct aan de slag met een lichtplan? Vraag dan nu lichtadvies aan.