Van op maat gemaakte ledlijnen tot hoogwaardige 48 Volt verlichtingssystemen, alles is tot in de puntjes verzocht om niet alleen overal goede verlichting te hebben, maar ook stijlvolle verlichting die creativiteit en werkplezier aanwakkeren.

Kantoorverlichting in de 21ste eeuw

Kantoorverlichting bestaat tegenwoordig allang niet meer uit tl-buizen op een systeemplafond. Het kantoor is immers het visitekaartje van je bedrijf waarmee je je klanten wil tonen dat je een moderne en betrouwbare partner bent met oog voor kwaliteit. Daarvoor zijn wij gevraagd om een lichtplan te ontwerpen bij het state of the art interieur van Duin Interior voor de kantoren van GKB International. De nieuwe kantoorruimtes zijn voorzien van prachtige vergaderruimtes, directiekamers, informele lounges en een café voor de leukste en meest inspirerende vrijdagmiddagborrels. Wij zijn dan ook erg trots op het eindresultaat van dit prachtige en moderne kantoor.

Innovatieve lichtlijnen

In dit project is meermaals gebruik gemaakt van innovatieve op maat gemaakte lichtlijnen om bepaalde focuspunten van het interieur mooi uit te lichten. Hiermee kan een mooie diepte en dynamiek gecreëerd worden die een ruimte echt een eigen identiteit geven en die aanzet tot creativiteit. Bijvoorbeeld in de kantine van dit project waar ze verwerkt zijn in het bijzondere en stijlvolle plafond. Of in een koof in de gang waar ze een bijzondere plant mooi uitlichten in een spannend contrast. Wil je ook graag een unieke blikvanger uitlichten met ledlijnen en een moderne kijk op jouw kantoorverlichting? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden via een vrijblijvende lichtadvies aanvraag.