Ga naar hoofdinhoud

Nolten Leidschendam

In Leidschendam bevind zich de gigantische overdekte Westfield Mall of the Netherlands. Dit is een gloednieuwe hotspot waar shoppen, eten en uitgaan bij elkaar zijn gebracht voor het perfecte uitje. Onderdeel van deze Mall is de nieuwe flagshipstore van Nolten waarvoor wij een stijlvol lichtplan hebben mogen ontwerpen en realiseren. Het lichtplan is volledig in samenspraak met het team van Binnenbrand ontworpen om te zorgen dat de verlichting naadloos aansluit op het interieur.
Opdrachtgever
Binnenbrand
Sector
Retail
Diensten
Lichtplan, Lichtadvies
Nolten Leidschendam damesschoenen

In 1973 is de eerste Nolten schoenenwinkel geopend aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag door de oprichter Albert Nolten. Dit was destijds de kleinste winkel van Den Haag met slechts 750 paar schoenen. Inmiddels is Nolten gegroeid tot een toonaangevend merk met tien winkels in de regio Haaglanden én een webshop. De zaak is ondertussen overgenomen door zoon Erik Nolten en is uitgegroeid tot één van de grootste schoenenwinkels van Nederland.

Nolten Leidschendam uitgelicht

Opvallend lichtontwerp voor Nolten Leidschendam

Bij het maken van een lichtplan voor de retail sector zijn zichtbaarheid van de producten en flexibiliteit altijd de belangrijkste peilers. Om het grote assortiment aan schoenen, tassen en accessoires goed uit te lichten is gebruik gemaakt van een 3-fase railsysteem met Paso spots van Keylight. Deze elegante spots zijn ideaal om de aandacht van de klant naar de producten te leiden. Daarnaast is deze oplossing heel flexibel. Wanneer het assortiment veranderd of displays verplaatst worden, kunnen de railspots heel makkelijk verplaatst worden en opnieuw gesteld. Dit geeft Nolten een grote vrijheid om de winkel te blijven aanpassen aan de nieuwste trends.

Naast de spots is gebruik gemaakt van Keylight Luxx inbouwspots voor de basisverlichting van het pand. De basisverlichting zorgt ervoor dat de vloeren van de gehele winkel goed verlicht zijn. Boven de entree en het kassameubel is er gekozen voor diverse design armaturen van Tom Dixon. Deze armaturen complementeren het Art Deco decor van de winkel en zetten de luxe uitstraling extra kracht bij.

Binnenkijken bij Nolten Leidschendam

Nolten Leidschendam herenschoenen
Nolten Leidschendam impressie
Nolten Leidschendam lachspiegels kinderafdeling
Nolten Leidschendam kinderafdeling
Nolten Leidschendam kinderschoenen
Nolten Leidschendam impressie
Nolten Leidschendam impressie
Nolten Leidschendam impressie
Nolten Leidschendam kinderafdeling
Nolten Leidschendam impressie

Fotografie door Jan Buwalda

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Kleurrijk Stadsappartement Utrecht Interieur Cris Van Amsterdam Verlichting Van Lightboxx
De Eerste Kamer Badkamers Hoevelaken