In samenwerking met Project Moore hebben we een uniek en op maat gemaakt lichtplan ontwikkeld dat in zijn geheel aansluit op het eigentijdse interieur met natuurlijke en duurzame materialen, strak en gedetailleerd afgewerkt. Uniek is een woord wat we vaak gebruiken, maar wat maakt dit project nou zo uniek? Eigenlijk draaide het in dit project hoofdzakelijk om een lichtplan te ontwikkelen “om” het interieur heen. Dat vroeg om een maatwerk aanpak.

Lichtplan voor Project Moore

Om de zones binnen het kantoor te accentueren hebben we gebruik gemaakt van twee verschillende uitvoeringen van maatwerk pendelspots. De spots hebben we in een door Project de Moore uitgekozen messing-kleur laten coaten.

Boven de zitjes hebben we gebruik gemaakt van de lange pendel uitvoering. De overlegplekken hebben we uitgelicht met de korte pendel uitvoering. Op deze manier wordt er eenheid gecreëerd in de ruimtes wat betreft de verlichting. Niet minder belangrijk is de basisverlichting. Hiervoor hebben we gekozen voor de Ghibli R inbouwspot van ons huismerk Keylight. Deze moderne en tijdloze inbouwspot hebben we door het gehele kantoor gebruikt om de werkvloer te voorzien van optimaal werklicht.

Klaar voor de toekomst

In dit kantoorpand is, wat betreft de verlichting, voldaan aan de duurzaamheidseisen voor kantoren voor het verkrijgen van energielabel C voor 2023. Door het toepassen van energiezuinige led verlichting is Project Moore klaar voor de toekomst en kunnen ze een eis wegstrepen van de duurzaamheidschecklist.

Fotografie door Koen van Damme