Ga naar hoofdinhoud

Spaces Keizersgracht

Spaces, aanbieder van inspirerende kantooromgevingen voor professionals en groeiende ondernemingen, opende in juni 2018 de vijfde locatie op de Keizersgracht in Amsterdam. De nieuwe locatie, met ruim 3660 m² kantooroppervlakte, is gelegen aan Keizersgracht 555 midden in het Spiegelkwartier en op een populaire doorgaande route die Zuid met het Centrum verbindt.
Kantoorverlichting
Kantoorverlichting
Design Verlichting Kantoor
Kantoorverlichting
Spaces Keizersgracht
Spaces Keizersgracht
Spaces Keizersgracht
Spaces Keizersgracht
Gubi Hanglampen

Het innovatieve kantorenconcept begon in 2006 in Amsterdam en heeft sindsdien zestig locaties geopend in onder meer Boston, Londen en Singapore. Met 3815m² biedt Spaces Keizersgracht ondernemers, professionals en (inter­)-nationale bedrijven een, inmiddels vijfde, inspirerende kantooromgeving in de hoofdstad. Spaces Keizersgracht omvat bijna 4000m² kantoorruimte, 660m² Business Club met design verlichting en meubilair, een vriendelijke receptie, een barista koffiebar, een exclusieve rooftop en drie stijlvolle meeting rooms welke we allen voorzien hebben van functionele en stijlvolle decoratieve verlichting.

In samenwerking met onze co-partner Instacom Elektrotechniek hebben we een stijlvol lichtconcept gerealiseerd dat nauw aansluit op het eigentijdse designinterieur van de vestiging aan de Keizersgracht. In dit concept hebben we gebruik gemaakt van twee verschillende type verlichting; basisverlichting om de ruimtes gelijkwaardig uit te lichten en decoratieve design verlichting om de verschillende ruimtes te accentueren en het designinterieur te complimenteren.

Fotografie door René Kuipers

Tags

Artikel delen

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt