Ga naar hoofdinhoud

Project

Van Duinkerken

Om uw vakantie goed te beginnen, gaat u naar campingwinkel Van Duinkerken in Nijkerk. Deze onlangs geopende winkel biedt een volledig assortiment aan sport-, kampeer- en recreatieproducten zoals caravans, tenten, schoenen en nog veel meer. Onlangs hebben we deze gigantische campingwinkel kunnen voorzien van een uitgekiend verlichtingsconcept.
Van Duinkerken Nijkerk
Van Duinkerken Nijkerk
Van Duinkerken Nijkerk
Verlichting Voor Schappen En Presentaties
Van Duinkerken Nijkerk
Van Duinkerken Nijkerk
Winkelverlichting
Verlichting Wand Winkel
Van Duinkerken Nijkerk
Van Duinkerken Nijkerk
Verlichting Etalage

De winkel heeft een hoog plafond van meer dan 6 meter hoog, dus het was een hele uitdaging om de winkelvloer goed te verlichten. Als basisverlichting hebben we in de hele winkel LED HighBay schijnwerpers gebruikt. Deze hoge intensiteit hanglampen hebben een hoog aantal lumen zodat de winkelvloer vanaf het hoge plafond goed verlicht is.

Duurzame 3-fase rail verlichting

Daarnaast hebben we alle schappen, rekken en etalages voorzien van duurzame 3-fase railen en railspots met een hoog aantal lumen, een Premium White lichtkleur van 3500 Kelvin. Met deze dimbare railspots worden de kleding, etalagepoppen en andere producten met de juiste lichtintensiteit verlicht. Kleurechtheid is, wanneer je kleding juist wilt uitlichten, van uiterst belang. Daarom hebben we ook gekozen voor railspots met een hoge kleurechtheid (CRI>90) van het licht.

Optimaal werklicht verlichting in het magazijn

Het magazijn en de opslag bij Van Duinkerken vergde een geheel andere aanpak dan het winkelgedeelte. Daarom hebben we een doeltreffend lichtplan ontwikkeld waarbij de focus lag op een optimale verlichting van de werkvloer. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van onze energiezuinige Eco-lichtlijnen. Naast het feit dat deze armaturen een minimaal energieverbruik hebben, belichten ze de gehele ruimte optimaal met een speciaal voor deze ruimte bedoelde lichtsterkte en lichtkleur.

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.