Jaap Bosman

Om het groeiend aantal klanten van Lightboxx goed te kunnen blijven bedienen is Jaap binnengehaald. Als kersverse accountmanager komt hij de binnendienst te versterken. Jaap is voorheen werkzaam geweest als freelance-Lichttechnicus in de Podium- en Evenemententechniek. Hij heeft daarvoor een gelijknamige opleiding gevolgd aan het ROC Creative College. Tijdens de coronacrisis vielen zijn werkzaamheden voor een groot deel weg. Toen heeft hij ervoor gekozen een opleiding HBO Lichtontwerp te volgen aan de Lighting Design Academy. Een goede start om bij Lightboxx aan de slag te gaan.

“Ik heb voor Lightboxx gekozen omdat ze in veel verschillende markten actief zijn op het gebied van verlichting. Denk aan de Retail, Hospitality en Office branches, maar bijvoorbeeld ook gewoon bij klanten thuis. Deze variatie spreekt me erg aan. Daarnaast is ook het mooie en inspirerende kantoorpand een factor bij mijn beslissing geweest. Zo ga ik iedere dag met plezier naar mijn nieuwe werk. Mijn werkzaamheden zullen gaan bestaan uit het maken van lichtplannen en bijbehorende offertes, het adviseren van klanten en het aannemen van de telefoon.”

Team Lightboxx Groeit Verder Met 3 Nieuwe Collega's

Lauranne van 't Zelfde

Als versterking voor onze ontwerpstudio is Lauranne aangenomen. Ze komt vers van de opleiding voor Interieur Ontwerper aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Hier heeft ze een uitstekende basis opgedaan om bij het Lightboxx team aan de slag te gaan. Op deze opleiding heeft ze ruime kennis opgedaan over verlichting en ze hoopt deze de komende jaren nog verder uit te kunnen breiden bij ons.

“Ik vind het leuk om creativiteit en commercieel denken te combineren en ben ervan overtuigd dat Lightboxx de juiste plek hiervoor is. Ik ben aangenomen als Lighting Designer en zal me in die functie vooral bezig gaan houden met het ontwerpen en uitdenken van creatieve lichtplannen. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s aan de slag te gaan om mooie lichtconcepten uit te werken. Dit alles voor niets minder dan het beste eindresultaat.”

Tim Bonsen

De gezonde groei van het bedrijf betekend ook dat er een groeiende stapel werk bij de Marketingafdeling komt te liggen. Om die steeds verder toenemende werkzaamheden het hoofd te kunnen bieden, hebben we een extra medewerker Marketing aangenomen. Net als zijn collega Jaap heeft ook Tim de opleiding Podium- en Evenemententechniek gevolgd, maar dan aan het Mediacollege Amsterdam. Na de opleiding te hebben afgerond is Tim achtereenvolgens werkzaam geweest als Decorateur bij een decoratiebedrijf en als Lichttechnicus en AV Technicus in de theater- en evenementensector. Vanwege het bijna volledig stilvallen van de werkzaamheden in die sector door de Coronacrisis werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na het volgen van een Full Stack Software Development opleiding kwam hij bij ons terecht om deze ervaring te kunnen combineren met zijn kennis van verlichting.

“Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door licht en verlichting. Ik ben ervan overtuigd dat het een enorme invloed heeft op de sfeer en uitstraling van ruimtes en gebouwen. In mijn werkzaamheden als technicus ben ik hier ook veelvuldig mee bezig geweest. Met die kennis op zak verwacht ik een goede toevoeging te zijn aan team Lightboxx. Ik zal me voornamelijk bezig gaan houden met de groeistrategie van onze digitale kanalen en de online positionering van zowel Lightboxx als Keylight.”