Artemide is één van de meest bekende en herkenbare merken op het gebied van design verlichting. Artemide ontwerpt al sinds 1958 designverlichting zoals hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. De armaturen worden gezien als echte design iconen. Een van de bekendste series zijn de Tolomeo, Nur, Melampo, Talo en Tizio lampen.

Het assortiment van Artemide

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Artemide wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters en Tafellampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Artemide. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Artemide koop je bij Lightboxx

Verlichting van Artemide koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Artemide en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.