Astro Lighting is één van de meest vooraanstaande merken op het gebied van eigentijdse design verlichting voor binnen en buiten. Het van oorsprong Britse bedrijf ontwerpt al sinds 1997 vooruitstrevende en doordachte design verlichting zoals inbouwspots, hanglampen, tafellampen en wandlampen. De lampen van dit merk zijn stijlvol en strak vormgegeven en kenmerken zich door een elegant design en een zeer hoge kwaliteit-standaard. Een van de bekendste series zijn de Ascoli, Enna, Atelier, Momo en Joel lampen.

Het assortiment van Astro Lighting

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Astro Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Grondspots, Hanglampen, Inbouwspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Astro Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Astro Lighting koop je bij Lightboxx

Verlichting van Astro Lighting koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Astro Lighting en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.