BEL Lighting is gesticht in 1991 en blijft tot op de dag van vandaag nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. Als producent van hoofdzakelijk kwalitatieve buitenverlichting volgen zij steeds de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en zijn steeds een luisterend oor naar wat onze klanten vragen. Op deze manier blijven zij steeds nieuwe producten ontwikkelen die beantwoorden aan de vraag voor zowel privé ruimtes als openbare ruimtes.

Het assortiment van BEL Lighting

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van BEL Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Lantaarns, Plafonnières en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van BEL Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van BEL Lighting koop je bij Lightboxx

Verlichting van BEL Lighting koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van BEL Lighting en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.