Het Deense merk Ferm Living is ontstaan in het jaar 2005 op initiatief van Trine Andersen. Ze betrok met haar man een nieuwe woning maar ze konden samen geen behang vinden dat aan hun smaak voldeed. Ze besloot dan ook haar eigen behang te ontwerpen en daarmee was het merk geboren. Wat begon met eigen behang is inmiddels uitgegroeid tot een enorm portfolio van meubels, decoratie, accessoires en verlichting. De hele collectie sluit naadloos op elkaar aan en zorgt voor een ruimte die de balans houdt tussen chaos en kalmte.

De verlichting van Ferm Living kenmerkt zich door de Scandinavische vormgeving en het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. De verlichting moet functioneel en sfeervol zijn en balans brengen in de ruimte waar hij wordt geplaatst. Kijk eens naar de Dou serie, gemaakt van gevlochten rotan, die de perfecte balans vindt tussen sfeer en functionaliteit. Of de elegante Dome shades, een echt statement voor boven iedere tafel. De verlichting van Ferm Living voelt zich thuis in ieder Scandinavisch interieur.

Het assortiment van Ferm Living

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Ferm Living wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Ferm Living. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Ferm Living koop je bij Lightboxx

Verlichting van Ferm Living koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Ferm Living en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.