Het Belgische merk Heatsail produceert sinds 2021 innovatieve verwarming, verkoeling en verlichting. De stijlvolle en functionele producten zorgen voor een ultieme terraservaring. Tevens dient het elegante design als kers op de taart voor je terrasinrichting, doordat de producten als echte designobjecten worden gezien. De producten van Heatsail stralen luxe uit en zijn echte eyecatchers voor elk terras. Hierdoor kun je, ongeacht het seizoen, genieten van een aangename en regelbare buitentemperatuur, en sfeervolle verlichting.

Het assortiment van Heatsail

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Heatsail wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen en Vloerlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Heatsail. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Heatsail koop je bij Lightboxx

Verlichting van Heatsail koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Heatsail en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.