Nemo is een toonaangevend Italiaans verlichtingsmerk en streeft voortdurend naar het creëren van innovatief, geavanceerd design. Vele vooraanstaande ontwerpers hebben een fundamentele bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het merk, zoals Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster+Partners, Hannes Wettstein en Roberto Paoli. Enkele iconische armaturen die niet meer weg te denken zijn uit de verlichtingswereld zijn de Crown serie hanglampen, Nuvola Wall Ceiling, Untitled tafellamp en Kepler Minor hanglamp.

Het assortiment van Nemo

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Nemo wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Inbouwspots, Kroonluchters, Opbouwspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Nemo. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Nemo koop je bij Lightboxx

Verlichting van Nemo koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Nemo en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.