Ga naar hoofdinhoud

Circulair kantoor ABN AMRO in Amstelveen

In het stadshart van Amstelveen hebben we onlangs een out-of-the-box lichtplan mogen ontwikkelen en realiseren voor het nieuwe en imposante kantoorpand van ABN AMRO.
ABN AMRO Amstelveen
ABN AMRO Amstelveen
ABN AMRO Amstelveen
ABN AMRO Amstelveen
Hanglampen In Kantoor
Kantoorverlichting
Verlichting Voor Kantoren
ABN AMRO Amstelveen
ABN AMRO Amstelveen
Secto Design Octo 4240
ABN AMRO Amstelveen

In dit duurzame kantoorpand ligt de nadruk op duurzaamheid. Door het hele kantoorgebouw vindt je elementen met een verhaal. Wanneer je het kantoor binnenloopt tref je een deurmat welke is gemaakt van gerecyclede Pet-flessen en garen van visnetten uit Urk. De materialen van de vloer is ook gerecycled en afkomstig uit diverse gym- en turnzalen uit Nederland. Daarnaast is er een prachtige houten wand welke is gemaakt van gerecycled pallet-hout. Kortom, er is bewust nagedacht over de afkomst van de materialen en het kantoor krijgt daarmee een duurzaam label.

In de entree hebben we in het houten regelplafond ledprofielen tussen de houten regels geplaatst. Deze voorzien het voorportaal, de zitjes en de balie van optimaal werklicht. Boven de trap, de vide, de werkplekken en lounges hebben we gebruik gemaakt van duurzame hanglampen van Secto Design. Deze hanglampen zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerde berkenbomen uit Finland. Dit wereldwijde keurmerk laat zien dat Secto duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Door het hele kantoorgebouw zijn hangende plafondeilanden te vinden welke zijn gemaakt van Texels wol. Deze eilanden zijn ieder voorzien van 3 energiezuinige inbouwspots van Keylight. Om een aantal levendige groenwanden uit te lichten hebben we gebruik gemaakt van duurzame trackspots. Deze spots zijn gemaakt van gerecycled aluminium en voorzien van een energiezuinige ledchip.

Tags

Artikel delen

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt