Lichtplan en interieur in harmonie

De opdracht van Tronios was duidelijk: een functioneel interieur met een sfeervolle uitstraling, waar de kenmerkende interieurstijl van Remy Meijers goed in terug te vinden is. Hij heeft ons hierbij ingeschakeld om te assisteren met het ontwerpen van een passend en modern lichtplan dat perfect aansloot bij zijn prachtige interieur.

Een modern lichtplan

Het nieuwe hoofdkantoor van Tronios bevat veel grote en open ruimtes. Iedere ruimte hebben we voorzien van basisverlichting in de vorm van hoogwaardige trackspots. Om iedere ruimte toch een eigen identiteit te geven, hebben we ervoor gekozen om per ruimte diverse type verlichting toe te passen. Zo vind je in de ene ruimte elegante led lijnen, terwijl je in een andere ruimte stoere hexagonale profielen treft. In de kantine hebben we opvallende en eigentijdse designverlichting gebruikt. Hierdoor word je geprikkeld, raak je geïnspireerd en krijg je het gevoel dat je steeds een andere ruimte binnenloopt.

Voor de basisverlichting, de led lijnen en de profielen hebben wij gekozen voor de armaturen van ons eigen merk Keylight. De prachtige designverlichting is afkomstig van onder andere het Engelse label Tom Dixon en het Nederlandse merk Brand van Egmond.

Wie is Tronios?

Tronios levert wereldwijd licht- en geluidssystemen en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt. We hoeven ze echt niet meer te vertellen hoe het zit met lichtpunten, de juiste lichtwaardes en het belang van drivers. Evenementen en feestzaal verlichting is echter wel een andere vorm van verlichten dan het verlichten van een kantoor. Dit is waar wij onze expertise in konden zetten om tot een uniek lichtplan te komen. Wij vinden het belangrijk dat de verlichting binnen een bedrijf een weerspiegeling is van de merkidentiteit. Dit nemen onze lichtontwerpers dan ook altijd mee bij het ontwerpen van een passend lichtplan.