Ga naar hoofdinhoud

Bossenbroek Man & Woman

Bossenbroek Man and Woman, in het hartje van het Veluwse dorp Voorthuizen, is al sinds 1923 een begrip op het gebied van stijlvolle heren- en dameskleding. Onlangs hebben we in samenwerking met Keylight de vernieuwde winkel voorzien van een uniek verlichtingsconcept met duurzame Philips Fortimo SLM Premium White led spots. Het resultaat is uitzonderlijk!
Bossenbroek Man & Woman Voorthuizen

In korte tijd is er veel werk verzet! De gehele winkel is voorzien van duurzame led-spots met innovatieve LED-modules van Philips. In dit verlichtingsconcept is gekozen voor de Philips Fortimo SLM Premium White module. Deze revolutionaire modules zorgen voor een heldere en levendige uitstraling van de kleding en laten de echte kleuren perfect uitkomen.

Bossenbroek Man and Woman

In samenwerking met Liefting Elektro hebben we een grondige herinrichting van de verlichting in de gerenoveerde winkel uitgevoerd. Allereerst hebben we aandachtig geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant. Op basis hiervan hebben we een uitgekiend en energiebesparend lichtplan opgesteld. We hebben de verschillende zones in de winkel belicht met hoogwaardige railspots als basisverlichting. Deze spots zijn uitgerust met de innovatieve Premium White LED-modules van Philips. Deze modules verhogen de kleurechtheid van de producten, maakt de kleur wit echt wit en verhoogt de kleurintensiteit.

Binnenkijken bij Bossenbroek

Fotografie door Raoul Hollants

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt