Ga naar hoofdinhoud

De Mannen van Kaas

In de Spuistraat in hartje Amsterdam vind je de kaas- en delicatessenwinkel De Mannen van Kaas. De delicatessenzaak is opgericht door 3 entrepreneurs met een echte passie voor kaas en retail. Naast Dutch Delicacy hebben ze nog vier andere kaas en delicatessenwinkels in Amsterdam. Ondernemers in hart en nieren dus. Daarnaast is het niet de zoveelste  toeristenwinkel in het centrum van Amsterdam. Daar zijn er inmiddels genoeg van, vindt ook de Gemeente Amsterdam.

Bij De Mannen van Kaas kun je, zowel als toerist of local, terecht voor een geurig stukje verfijnde kaas, een smakelijke delicatesse, of gewoon even een kopje koffie halen. Tijdens de verbouwing werden wij gevraagd om het verlichtingsconcept voor deze nieuwe winkel te verzorgen. Het resultaat is een prachtige eigentijdse winkel met een uniek interieur.

De focus in het project lag nadrukkelijk op het optimaal uitlichten van de producten. Warm wit licht was de sleutel tot dit unieke project. Om een aantrekkelijk en verleidelijk effect te creëren voor de klanten, hebben we een concept ontwikkeld dat is gebaseerd op de innovatieve Philips Fortimo SLM Foodmodules met extra warm licht. Deze modules, welke speciaal zijn ontwikkeld voor foodstores, zorgen voor extra accent op de kleuren van het voedsel, zoals groenten, fruit, vlees en vis, maar ook brood en banket. De gehele winkel hebben we uitgerust met zwarte 3-fase railverlichtingssystemen van ons huismerk Keylight, duurzame led-spots en decoratieve hang- en wandlampen van het Nederlandse merk Tonone.

Tags

Artikel delen

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt