Ga naar hoofdinhoud

Project

DENHAM hoofdkantoor Amsterdam

Denham is een kleding label dat bij menig persoon een belletje doet rinkelen. De jeans van Denham worden inmiddels in ruim 20 landen verkocht en zoals Jason Denham ooit zei “Jeans zijn niet meer uit het straatbeeld van Amsterdam weg te denken en is een ware obsessie geworden”. Het is dan ook niet zo gek dat Denham, na de oprichting van het label in 2008, het hoofdkantoor in Amsterdam vestigde.
Denham Hoofdkantoor Amsterdam
Denham Hoofdkantoor Amsterdam
Denham Hoofdkantoor Amsterdam
Denham Hoofdkantoor Amsterdam
Denham Hoofdkantoor Amsterdam
Denham Hoofdkantoor Amsterdam
DENHAM Hoofdkantoor Amsterdam
DENHAM Hoofdkantoor Amsterdam
DENHAM Hoofdkantoor Amsterdam

Na de shop in Rotterdam en de cornershop aan de Keizersgracht in Amsterdam is het hoofdkantoor op de oude NDSM werf in Amsterdam inmiddels het derde project wat wij voor Denham mochten realiseren. Samen met de Architect Puig, hebben we wederom een state-of-the-art lichtplan mogen ontwerpen en realiseren voor dit imposante hoofdkantoor.

Alle zones in het goede licht

Het hoofdkantoor is opgedeeld in verschillende zones waarbij iedere zone een andere lichtkleur en intensiteit benodigd. Zo hebben we alle werkplekken en de showrooms voorzien van energiezuinige 3-fase railspots van ons dochterbedrijf Keylight. Deze zijn voorzien van een innovatieve Premium White ledmodule van Philips. Deze module zorgt ervoor dat de witte tinten en kleuren extra benadrukt worden in de kleding en laat wit ook écht wit lijken.

Niet minder belangrijk is het circulaire aspect van dit project. Zo hebben we de oude industriële spots, welke voor de komst van Denham al in het gebouw aanwezig waren, herbruikt. De spots zijn helemaal opgeknapt en voorzien van een energiezuinige ledmodule. Door het gebruik en intact laten van deze “vintage” verlichting ontstaat er een nostalgische en sfeervolle ambiance.

Verlichting voor de Horeca en Hospitality

In het hoofdkantoor vind je ook een gezellige horeca en lunchroom voor de medewerkers. Het horecagebied hebben we voorzien van sfeervolle decoratieve verlichting. Deze verlichting draagt bij aan het huiselijke gevoel wat de horeca probeert uit te stralen.

Fotografie door Philip Jintes

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.