Ga naar hoofdinhoud

Eosta hoofdkantoor Waddinxveen

Eosta is Europa’s leidende importeur, inpakker en distributeur van verse biologische groente en fruit. Samenwerkend met meer dan duizend telers op zes continenten leveren ze gezonde, biologische en eerlijke producten. Elk product van Eosta bevat een unieke cijfercode of QR-code die toegang biedt tot uitgebreide informatie over de ecologische en sociale impact van het desbetreffende product.
Eosta hoofdkantoor Waddinxveen

Op 3 september 2018 is Eosta verhuist naar een nieuw pand in Waddinxveen. Het gebouw heeft een lange lijst circulaire en duurzame kenmerken, zowel casco als inrichting hebben een materialenpaspoort. Van zonnepanelen op het dak tot het inzamelen van regenwater wat weer wordt gebruikt voor de bewatering van de lokale tuinbouw. Maar ook de verlichting diende te voldoen aan de hoge ecologische eisen. We hebben een duurzaam lichtplan ontwikkeld waarbij de verlichting gerecycled kan worden tot nieuwe herbruikbare materialen.

Eosta hoofdkantoor Waddinxveen

Warm en duurzaam

De duurzame en warme sfeer valt gelijk op bij binnenkomst van dit nieuwe pand. De balie hebben we uitgelicht met de Nordlux Artist 40 hanglamp. De lounge, die zich bevindt in het atrium van het gebouw, zorgt voor een huiselijke sfeer. Er staat een mooie bank met daarnaast de Arc vloerlamp, een opvallend stukje design verlichting van het Nederlandse designlabel Zuiver. Bij de lounge hangt ook een in het oog springend armatuur van Estiluz, de Volta. Als basisverlichting is hier voornamelijk de Insert Flat gebruikt van ons huislabel Keylight. De Insert Flat is een duurzame armatuur met een laag verbruik door de innovatieve led-technologie.

Eosta hoofdkantoor Waddinxveen

Minimalistische kantine

In de kantine hebben we gebruik gemaakt van de Skylight armaturen van Frederick Roijé. Boven de hogere zitplekken hangen de New Works Material Pendant. Deze hanglampen zijn gemaakt van enkel natuurlijk materialen. Tot slot hebben we in de kantine voornamelijk gebruik gemaakt van led profielen als basisverlichting om de tafels in het midden goed uit te lichten.

De merken verlichting in dit project

Design Hanglampen

Nordlux

Keylight Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Keylight

Frederik Roije Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Frederik Roijé

New Works Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

New Works

Binnenkijken bij EOSTA

Fotografie door Alexander van Berge

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt