Ga naar hoofdinhoud

Maatwerk lichtplan voor hoofdkantoor 5CA

5CA kantoor Amsterdam
Customer support in de game industrie wordt steeds belangrijker. Steeds meer gameontwikkelaars zien de meerwaarde van een toegewijde customer support. Echter heeft niet iedere ontwikkelaar er de capaciteit voor en wordt het support uitbesteed aan derde partijen. Met ruim 15 jaar ervaring is 5CA een wereldwijd opererend bedrijf dat toonaangevende ontwikkelaars in de game industrie next level customer support biedt, in elke taal, waar dan ook ter wereld.
Opdrachtgever
5CA
Sector
Kantoor
Diensten
Lichtplan, Lichtadvies, Domotica, Levering
5CA kantoor Amsterdam

Om de bouw van het nieuwe hoofdkantoor in Utrecht te completeren, hebben we in samenwerking met UP Architecture en Studio Rublek een next level maatwerk lichtplan ontwikkeld waarbij de visuele identiteit doorgetrokken is in het interieur van het hoofdkantoor. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een hoogwaardig 3-fase tracksysteem. Er is specifiek gekozen voor een 3-fase systeem om flexibiliteit in de plaatsing van de spots te garanderen.

Biodynamisch licht voor op kantoor

Biodynamische verlichting boven de werkplekken

Boven de werk- en overlegplekken hebben we gebruik gemaakt van 3-fase profielen welke zijn voorzien van een zogeheten “Tunable White” led modules. Niet alleen zorgen deze modules voor een natuurlijk verloop van het licht tijdens de werkdag, maar houdt ook de medewerkers scherp waardoor de productiviteit verhoogt. Dit type verlichting staat beter bekend als biodynamisch licht, een type verlichting dat steeds meer wordt toegepast op kantoren, maar bijvoorbeeld ook in het onderwijs.

Daarnaast zijn de profielen voorzien van slimme sensoren en afwezigheidsdetectie. De profielen worden bij afwezigheid terug gedimd naar 10%. Dit zorgt voor een lager energieverbruik van de verlichting.

5CA kantoor Amsterdam

Hoogwaardige railspots en growlights

In de verkeersruimtes hebben we gebruik gemaakt van een hoogwaardige railspot van Keylight, de Paso Mini. Deze railspot zorgt voor een juiste verdeling van het licht op de looproutes binnen het kantoor.

Ook de lucht zuiverende planten op het kantoor van 5CA hebben licht nodig. Om de beplanting in optimale conditie te houden, hebben we gekozen voor een railspot met een speciale ledmodule welke is voorzien van een uniek kleurenspectrum dat ervoor zorgt dat de beplanting de juiste hoeveelheid licht, op het juiste moment van de dag krijgt.

Maatwerk verlichting voor op kantoor

Doorvoer van de huisstijl 5CA in de verlichting

Om de huisstijl van 5CA door te trekken in het kantoor, hebben we alle verlichting gepoedercoat in de oranje steunkleur van hun huisstijl. Samen met het industriële uiterlijk van het kantoor, zorgt dit voor een opvallend design en een blikvanger in het interieur, welke is gerealiseerd door Verwol Interieurrealisatie.

Binnenkijken bij 5CA

Maatwerk verlichting voor op kantoor
Biodynamisch licht voor op kantoor
5CA kantoor Amsterdam
5CA kantoor Amsterdam
Maatwerk verlichting voor op kantoor
5CA kantoor Amsterdam
Railspots kantoor
5CA kantoor Amsterdam

Fotografie door Peter Tijhuis

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Overzicht Van De Woonkamer Met 3fase Rails
Lichtontwerp voor woonkerk Nijkerk
Residentieel
Verlichting Villa Bussum - Verlichting Voor Thuis - Design Verlichting
Villa Bussum
Residentieel