Tijdens het ontwerp proces is er minder gebruik gemaakt van doorsnee reguliere werkplekken, maar meer creatieve werkplekken. Deze plekken voelen meer aan als een creatief atelier of een warme huiskamer dan een echt kantoor. De focus lag hierbij op het creëren van een speelse ruimte voor de werknemers. Het interieur en de aankleding van het kantoor is ontworpen in samenwerking met DDock uit Amsterdam. Een uniek project met een geweldig eindresultaat.

Sonos is een vooraanstaand merk als het gaat om hoogwaardige draadloze Home Sound Systems. Wanneer je op zoek bent naar een systeem waarmee je overal in huis draadloos naar muziek wilt luisteren dan is Sonos één van de oplossingen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een flinke reputatie opgebouwd wanneer het aankomt op speakers van hoogwaardige kwaliteit en superieure ondersteuning voor apps en diensten. Sonos richt zich op eenvoudige toegang tot je digitale muziekbibliotheek, waar je ook in huis bent en met welk apparaat je dan aan het werk bent.

Boven de geschakelde werkplekken hebben we gebruik gemaakt van profielen uit de Profile serie van Keylight. Deze duurzame ledarmaturen zijn voorzien van een energiezuinige ledline. Door de opaal afdekplaten wordt het licht zacht verspreid over de werkplekken. Uiteraard is bij dit project nauwkeurig rekening gehouden met het vereiste aantal lux en de bijbehorende Europese normeringen ten behoeve van werkplek verlichting.

Fotografie door Anne Noor