Just Brands heeft ons gevraagd een uniek en uitgedacht lichtplan te creëren welke naadloos aansluit op het industriële interieur. Het interieur wordt gekenmerkt door robuuste materialen zoals hout, staal en vintage meubilair. Niet minder belangrijk zijn de eisen als het gaat om duurzaamheid. Het gehele pand is voorzien van zonnepanelen, ‘betonkern activerings’-methode om het gebouw op een constante temperatuur te houden, maar ook de verlichting diende aan de duurzaamheidseisen te voldoen.

In samenwerking met de architect en ontwerpers van Just Brands hebben we een uniek lichtplan ontworpen voor het kantoorgedeelte, de lounges, zitjes in de verkeersruimtes, het bedrijfsrestaurant en de showroom welke het stoere interieur complimenteert.

De ruimtes zijn voorzien van zwarte 3-fase rails met een energiezuinige railspot welke we speciaal voor Just Brands op maat hebben laten maken door onze producerende dochteronderneming Keylight. Aansluitend hebben we in de uitgelichte zones gebruik gemaakt van stoere industriële hanglampen om net dat beetje extra accent te creëren. Alle verlichting is voorzien van energiezuinige led lichtbronnen en led modules.