Samen met de architect en de opdrachtgever hebben we een uniek maatwerk lichtconcept bedacht. Zo hebben we in de barruimte speciale bogen geplaatst welke speciaal op maat zijn gemaakt om te passen op de bestaande boogradius van het plafond. Deze bogen hebben een spanwijdte van ruim 5,8 meter en zijn ieder voorzien van filament bollampen.

Aan beide zijden van de bowling hebben we een duurzame RGB-W ledstrip gebruikt om de bowling sfeervol aan te lichten. Bij de bar hebben we gebruik gemaakt van een serie strakke inbouwspots als basisverlichting. Daarnaast hebben we een railsysteem met Ledimo 5 trackspots van ons huismerk Keylight gebruikt om de bar uit te lichten.

Sfeer bepalen met slimme domotica

In het lichtconcept hebben we, in samenwerking met de domotica specialisten van LRS solutions, ook een stukje slimme domotica meegenomen. Hierdoor kan de klant niet alleen de lichtkleur, maar ook de intensiteit en de sterkte naar wens bepalen. Ook is het mogelijk om bepaalde scènes eenvoudig te programmeren zodat het systeem de verlichting geautomatiseerd in- en uitschakelt, de lichtkleur of lichtsterkte aanpast of wisselt.

Fotografie door Hans Gorter