Je kunt hier niet alleen dagelijks terecht voor een heerlijke (lichte) lunch, maar ook voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Ook aan de zakelijke klant is gedacht. Van een gezellig zakendiner tot een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest of vergadering, bij NOK Groningen zijn er tal van mogelijkheden om zakelijk eens goed uit te pakken op een opzienbarende locatie.

Lichtplan in samenwerking met TANK Interior Design Agency

Restaurant NOK Groningen wilde hun bestaande lichtplan naar het volgende niveau tillen. Er ontbrak namelijk nog iets extra’s. Vandaar dat ze bij TANK Interior Design Agency aanklopte. TANK klopte vervolgens weer bij ons aan en zo ontstond een geolied samenwerkingsverband.

Samen met de ontwerpers van TANK hebben we allereerst een stoer en industrieel maatwerk armatuur ontworpen en vakkundig geproduceerd in onze productieruimte. Vervolgens hebben we gewaagd lichtplan ontwikkeld dat nauw aansluit op het sfeervolle interieur van het restaurant. De ruim 150 maatwerk armaturen hebben we willekeurig op de houten wanden hebben gemonteerd. De aansluitpunten hebben we integraal verwerkt op de betonnen constructie achter de houten wandbekleding.

Aansluitend hebben we het lichtplan aangesloten op een slim domotica systeem van RAKO. Hierdoor kan het horecapersoneel de verlichting centraal naar wens bedienen.

Fotografie door Hans Morren