Ga naar hoofdinhoud

Restaurant NOK Groningen

NOK Groningen - Verlichting en lichtplan voor de Horeca
Op de tiende verdieping van het Forum bevind zich restaurant NOK Groningen. Per roltrap of lift stap je binnen in een sfeervol restaurant met een informele setting. Als het weer het toelaat heb je op het dakterras een fantastisch uitzicht over de Groningse binnenstad. Op het menu vind je talrijke smaken uit verschillende windstreken, in combinatie met het beste van dicht bij huis.
Opdrachtgever
Forum Groningen
Sector
Horeca
Diensten
Lichtplan, Lichtadvies, Levering, Installatie
Nok Groningen verlichting Lightboxx

Je kunt hier niet alleen dagelijks terecht voor een heerlijke (lichte) lunch, maar ook voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Ook aan de zakelijke klant is gedacht. Van een gezellig zakendiner tot een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest of vergadering, bij NOK Groningen zijn er tal van mogelijkheden om zakelijk eens goed uit te pakken op een opzienbarende locatie.

Led verlichting bar

Lichtplan in samenwerking met TANK Interior Design Agency

Restaurant NOK Groningen wilde hun bestaande lichtplan naar het volgende niveau tillen. Er ontbrak namelijk nog iets extra’s. Vandaar dat ze bij TANK Interior Design Agency aanklopte. TANK klopte vervolgens weer bij ons aan en zo ontstond een geolied samenwerkingsverband.

Samen met de ontwerpers van TANK hebben we allereerst een stoer en industrieel maatwerk armatuur ontworpen en vakkundig geproduceerd in onze productieruimte. Vervolgens hebben we gewaagd lichtplan ontwikkeld dat nauw aansluit op het sfeervolle interieur van het restaurant. De ruim 150 maatwerk armaturen hebben we willekeurig op de houten wanden hebben gemonteerd. De aansluitpunten hebben we integraal verwerkt op de betonnen constructie achter de houten wandbekleding.

Aansluitend hebben we het lichtplan aangesloten op een slim domotica systeem van RAKO. Hierdoor kan het horecapersoneel de verlichting centraal naar wens bedienen.

Binnenkijken bij Restaurant NOK Groningen

Nok Groningen verlichting Lightboxx
Nok Groningen verlichting Lightboxx
Led verlichting bar
Wandlampen Horeca
Wandlampen Horeca
Nok Groningen verlichting Lightboxx
Nok Groningen verlichting Lightboxx
Wandlampen restaurant
Nok Groningen verlichting Lightboxx
Nok Groningen verlichting Lightboxx

Fotografie door Hans Morren

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Wandlampen Slaapkamer
Villa Amersfoort
Residentieel
Links Valley
Lichtplan met ballen voor The Links Valley
Horeca, Sport & recreatie