Lichtplan voor een restaurant

Een lichtplan voor je restaurant ontwerpen is misschien niet het eerste waar je als horecaondernemer aan denkt. Toch zien we dat steeds meer horecaondernemers, interieurarchitecten en interieurontwerpers in de eerste fases van het opstarten een lichtplan meenemen in het interieurplan. Sfeer is namelijk een van de belangrijkste aspecten binnen een horecagelegenheid. Verlichting neemt de gast mee in de beleving en is naast het interieur vaak een van de eerste zaken waar het oog van de gast op valt in een restaurant.

Grand café De Doelen

Bij Grand Café De Doelen kun je terecht voor een ouderwets goede biefstuk of een hippe bao bun. Het restaurant heeft kortgeleden een flinke metamorfose ondergaan. Het nieuwe interieur laat niets te wensen over. Na de coronacrisis, lockdowns en meerdere verbouwingen kan het café eindelijk weer doen waar ze goed in zijn: goede koffie zetten en de lekkerste lunch- en diner gerechten serveren.

Boven de zitjes hebben we de Bel Air’s van Stout verlichting geplaatst. Deze glazen armaturen zorgen voor een verfijnd en chique aanzicht. Dit populaire armatuur is geïnspireerd door de bubbels in een glas Champagne. De Bel Air’s kun je in verschillende composities samenstellen en zorgen voor een prachtig effect.