In dit strak afgewerkte appartement hebben we gebruik gemaakt van dubbele en enkele Jazz opbouwarmaturen van ons huislabel Keylight. Deze minimalistische en tijdloze armaturen zijn voorzien van een energiezuinige QR111 led lichtbron met een warmwitte lichtkleur van 3000K. Alle basisverlichting is eenvoudig te dimmen naar een warmere lichtkleur en minder intensiteit.

In de woonkamer is een opvallend statement-object aanwezig. Een grote vaas met daarin een wisselend boeket bloemen wordt vanuit het plafond uitgelicht door 5 willekeurig geplaatste ronde en draaibare inbouwspots, de Stick van Keylight. Deze randloze spots zijn willekeurig geplaatst voor een speels en uniek effect in het plafond. De spots zijn voorzien van een hoogwaardige en dimbare ledmodule zodat de klant de intensiteit en de lichtkleur naar wens kan aanpassen.

In de gang en de entreehal hebben we gebruik gemaakt de eerder genoemde opbouwarmaturen Jazz. Aanvullend hebben we deze ruimte wat extra accent gegeven door het plaatsen van elegante wandarmaturen, de Block W van Keylight. Dit wandarmatuur schijnt zowel licht naar boven als naar onder en zorgt voor een speels lichteffect op de wand.

Aanvullend hebben we de woning voorzien van verschillende decoratieve verlichting om de ruimtes te accentueren. Zo hebben we o.a. boven de eettafel gebruik gemaakt van opvallende gekleurde glazen hanglampjes van het merk Lodes. Bij een van de raampartijen hebben we naast de relaxfauteuil een stijlvolle vloerlamp van Brand van Egmond geplaatst.

In de badkamer boven het vrijstaande bad hebben we, naast een enkele opbouwspot, 2 elegante inbouwspots geplaatst met aan elk armatuur een luxueuze pendel met kristallen die het licht uit de spot weerkaatsen op de wanden en het plafond. Deze spots zijn voorzien van een energiezuinige RGB-W spot en zijn naar wens in elke lichtkleur in te stellen via het domoticasysteem in deze woning.