Architecturaal indrukwekkend ontwerp

Strakke zichtlijnen, een harmonieuze verbinding tussen binnen en buiten en het gebruik van exclusieve materialen kenmerken de architectuur van deze fraaie woonvilla. Studio Bennie Jansen nam het ontwerp voor de transformatie van de woning tot woonvilla op zich, wat resulteerde in een architecturaal indrukwekkend ontwerp waarbij de signatuur van Bennie perfect tot zijn recht komt.

Verbinding tussen interieur en exterieur

Eenmaal binnen stap je in een warm interieur dat zich laat kenmerken door eveneens strakke, speelse zichtlijnen en een opvallende dieptewerking. Rust, warmte en harmonie is het resultaat van een doordacht interieurontwerp dat Studio Babbet voor haar rekening nam.

Opvallend is de verbinding tussen interieur en exterieur. Dankzij het doorzetten van de exclusieve materialen naar de tuin, ontstaat een vrijwel naadloze overgang waarbij grenzen vervagen en het comfort nóg beter tot zijn recht komt.

Lichtplan exclusieve villa

Het lichtplan is ontworpen in samenspraak met Studio Babbet.

De bedoeling van het lichtplan voor deze exclusieve villa was om het interieur te versterken en te completeren. Dus geen opvallende verlichting, maar een combinatie van subtiel verwerkte in- en opbouwspots van ons huismerk Keylight.

De basisverlichting is aangevuld met prachtige decoratieve armaturen. In de woonkamer tref je een opvallende opbouwarmatuur van het Italiaanse verlichtingsmerk Flos en boven het kookeiland in de woonkeuken een sfeervolle lampencluster van By Eve. In het trappenhuis zijn ingestucte wandlampen van Brick in the Wall geplaatst als oriëntatieverlichting.

Vragen over verlichting of een lichtplan laten maken?

Wil je net als deze exclusieve woonvilla jouw interieur een boost geven en meer sfeer en warmte creëren? Of ga je (ver)bouwen en zoek je een professionele partij die een lichtplan kan ontwikkelen dat aansluit op het interieur en architectuur van je woning?

Omdat verlichting een complex vraagstuk kan zijn nemen we je zorgen graag uit handen. Neem gerust eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te sparren over een uitgedacht lichtplan. Liever direct aan de slag met een lichtplan? Vraag dan nu lichtadvies aan.