Tijdloze allure en harmonieus minimalisme

Studio Robin Sluijzer verzorgde de transformatie en het interieurontwerp voor dit luxueuze appartement in hartje Amsterdam.

Er is tot in de puntjes nagedacht over kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen, waardoor een harmonieus en sfeervol geheel ontstaat. Het interieurontwerp laat zich kenmerken door een de perfecte synergie waarin een weloverwogen kleurenpalet van warme aardse kleuren, tijdloze allure en strakke zichtlijnen de signatuur van Robin bekrachtigen.

Dankzij het gebruik van verfijnde natuurlijke materialen, texturen en kleuren van zowel de architectuur als van de meubels, maken het tot een tijdloos geheel waarin de bewoners jarenlang kunnen genieten van een interieur dat kalmte, rust en minimalistische harmonie ademt, zonder afbreuk te doen aan stijl.

Lichtplan luxe appartement Amsterdam

De bedoeling van het lichtplan voor dit luxe appartement was om het warme interieur te completeren. Dus geen opvallende verlichting, maar een combinatie van subtiel verwerkte in- en opbouwspots van ons huismerk Keylight.

Door de gehele woning hebben we als basisverlichting meerdere sets van 2 en 3 Keylight Air spots geplaatst. Hierdoor ontstaat een speels lichtspel in de ruimte en zorgt tegelijkertijd voor een warme en sfeervolle basis.

In verschillende ruimtes, waaronder de keuken en de badkamer, hebben we diverse wandlampen geplaatst van het merk Brick in the Wall om zo een sfeervol accent aan te brengen in de ruimte.

Uiteraard mag de decoratieve verlichting niet ontbreken. Zo tref je boven het keukenblad een blikvangende hanglamp van het Italiaanse verlichtingsmerk Flos. Boven de eettafel in de zithoek hebben we de Crown Plana Black van het merk Nemo geplaatst.

Vragen over verlichting of een lichtplan laten maken?

Wil je net als dit luxe appartement jouw interieur een boost geven en meer sfeer en warmte creëren? Of ga je (ver)bouwen en zoek je een professionele partij die een lichtplan kan ontwikkelen dat aansluit op het interieur en architectuur van je woning?

Omdat verlichting een complex vraagstuk kan zijn nemen we je zorgen graag uit handen. Neem gerust eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te sparren over een uitgedacht lichtplan. Liever direct aan de slag met een lichtplan? Vraag dan nu lichtadvies aan.