Ga naar hoofdinhoud

Project

Baden in Luxe in stijlvolle badkamer

Zie je jezelf hier al in bad liggen? Het schuim drijft weelderig om je heen, het stoom van het net iets te warme bad stijgt langzaam op en terwijl je kijkt naar je favoriete programma op TV. Even lekker tot rust komen na een lange dag noeste arbeid. Genieten is waar het in deze luxe badkamer om draait!
Verlichting Voor Badkamer Koop Je Bij Lightboxx
Verlichting Voor Badkamer Koop Je Bij Lightboxx
Inbouwspots Badkamer
Verlichting Voor Badkamer Koop Je Bij Lightboxx
Verlichting Voor Badkamer Koop Je Bij Lightboxx
Inbouwspot Douche
Inbouwspot Badkamer
Badkamerverlichting
Spiegel Met Ledverlichting

Voor de verbouwing van deze strakke en luxe badkamer hebben we een subtiel, maar sfeervol lichtplan mogen realiseren. Samen met de bewoners zijn we tot een delicaat lichtconcept gekomen dat het interieur van de badkamer complimenteert.

Boven het bad hebben we een vijf richtbare Keylight Air inbouwspots geplaatst in een asymmetrisch verband. Hierdoor ontstaat een speels aanzicht op het plafond en wordt het bad sfeervol geaccentueerd.

In de doucheruimte hebben we drie Keylight Myka inbouwspots asymmetrisch in de ruimte geplaatst.

Domotica

Aanvullend hebben we alle verlichting in de luxe badkamer aangesloten op een smart domotica systeem. Hiermee kunnen de bewoners de verlichting niet alleen gecentraliseerd bedienen, maar ook op elk moment verschillende scènes toepassen om de juiste sfeer te creëren. Ook hebben we het audiosysteem aangesloten op het domoticasysteem. Want een rustgevend muziekje tijdens het badderen mag natuurlijk niet ontbreken.

Fotografie door Hans Gorter

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.