Ga naar hoofdinhoud

Retreat Rotterdam

De beleving van deze luxueuze cityspa in Rotterdam begint al gelijk bij binnenkomst. Het enorme assortiment aan exclusieve cosmetische producten valt direct op. Om dit assortiment zo goed mogelijk uit te lichten hebben we verschillende Stick inbouwspots geplaatst van ons eigen huislabel Keylight. De gang naar de behandelkamers hebben we subtiel uitgelicht met een wandarmatuur van Wever & Ducré, de Hexo Mini 2.0. Tot slot hebben wij in de behandelkamer nog de in het oog springende Umage Acorn geplaatst.
Retreat Rotterdam

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat we deze aandachtige en luxueuze cityspa mochten voorzien van een decoratief lichtplan. Maar we vinden het project het delen waard. Retreat is levendig, innovatief en toegankelijk, met zijn typische ramen en opvallende verlichting, een unieke en heerlijke plek om tot rust te komen in het hart van de stad Rotterdam. Retreat is een oase aan rust waar je je even kan terugtrekken uit de dagelijkse drukte van de stad, of “uw ultieme reis naar welzijn”, zoals ze zelf zeggen. Het eigentijdse ontwerp vult de klassieke details aan en biedt daardoor een prachtige omgeving om de ongeëvenaarde diensten in de city spa te ervaren.

Messing hanglamp led

In 2016 opende de heren Mostert & Van Leeuwen de deuren van Retreat. Bekend om hun luxe winkel in dezelfde straat, streven ze naar ongeëvenaarde smaakvolle kwaliteit en service. Terwijl je binnenstapt wordt je getrakteerd op een adembenemende luxe uitstraling en een ambiance die je doet denken aan een Parijs’ appartement. In 2018 werden wij gevraagd om een decoratief lichtplan te ontwikkelen dat perfect aansluit op het luxueuze interieur, opvallend moest zijn en tegelijkertijd rust en welzijn uitstraalt. Elegantie stond hierbij centraal.

De merken verlichting in dit project

Keylight Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Keylight

Umage Hazel Mini

Umage

Binnenkijken bij Retreat Rotterdam

Fotografie door Denise Zwijnen

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt