Ga naar hoofdinhoud

Stadsappartement Rotterdam

Voor dit prachtige monumentale stadsappartement in het hartje van Rotterdam hebben we samen met Interieurontwerper Robin Sluijzer een sfeervol lichtplan gerealiseerd dat het eigentijdse interieur complimenteert. Als kers op de taart heeft deze woning met recht een plekje gewonnen in het HOOG-design boek.
Opdrachtgever
Robin Sluijzer
Sector
Residentieel
Diensten
Lichtplan, Lichtadvies, Levering
Woonkamer verlichting

In het lichtplan is een combinatie van basisverlichting en decoratieve verlichting toegepast. In de verschillende vertrekken hebben we zogeheten ā€œtrimlessā€ inbouwspots gebruikt om de ruimtes van de juiste hoeveelheid licht te voorzien en de spots zo min mogelijk te laten opvallen. Daarnaast hebben we de richtbare inbouwspot Air Max gebruikt in de gang, garderobe en de wijnkast.

In de badkamer tref je eveneens een opvallende verschijning. Boven de wastafel in de badkamer hebben we twee bamboe armaturen geplaatst. Deze armaturen zijn ontworpen door Robin Sluijzer. Samen met de beplanting boven het bad geven deze armaturen een echte Bali-look aan de badkamer.

Mansion Rotterdam

In de slaapkamer is geen mogelijkheid tot inbouwen. Daarom hebben we in deze ruimtes gekozen voor een strakke opbouwspot, de Skina van Keylight. Deze GU10 spot is richtbaar en zorgt voor een helder, maar warm-wit licht.

De parel van de woning hangt boven de eettafel in de woonkamer. DeĀ Giant CopperheadĀ van het Nederlandse merk Blom&Blom trekt alle aandacht en is daarmee een ware blikvanger in het interieur. DeĀ TOB NarrowĀ van Exenia zorgt voor een sfeervol lichtje in de woonkamer en deĀ Flos ParentesiĀ sluit prachtig aan op stijl van dit stadsappartement.

Keylight Skina

Slimme lichtsturing

De wens van de opdrachtgever was om de verlichting centraal te kunnen bedienen. Voor dit project hebben we gekozen voor het smart home domotica systeem vanĀ Rako. Dit systeem biedt de klant talloze opties om, niet alleen de verlichting, ook andere apparaten in huis centraal te bedienen, of via de app.

Binnenkijken bij stadsappartement Rotterdam

HOOG Design
Mansion Rotterdam
Stadsappartement Rotterdam
Verlichting voor woningen
Stadsappartement Rotterdam
Mansion Rotterdam
Stadsappartement Rotterdam
Mansion Rotterdam
Mansion Rotterdam

Fotografie door Will Falize

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Elinga Mode Drachten
Trackverlichting DAKA Leidschendam