Het concept van The Cloud Club is bedoeld als kick-off van je vakantie en is geënt op ontmoeten, op tijd komen en lekker ontspannen aan je vakantie beginnen. Het concept zit bomvol leuke features zoals een bordje bij je tafel welke je kan aanzetten als andere gasten bij je aan tafel mogen zitten, een kookwekker welke afgaat als je moet vertrekken naar de gate, draadloze telefoonopladers geïntegreerd in de tafels en dienbladen die gestald zijn op bagage trolleys.

In een etablissement als The Cloud Club draait het om sfeer, warmte en een welkome ambiance waar je even tot rust kan komen en je het vakantiegevoel kan laten bekruipen. Zijn de gasten binnen, dan is de volgende stap om ze een keuze te laten maken uit de producten. Denk aan een kopje koffie of thee, een lunch of een snack. Je wilt immers niet dat je gasten vertrekken zonder dat ze een drankje en een hapje hebben genuttigd.

Je producten verkopen zichzelf niet en daarom is het belangrijk om je producten te benadrukken, te accentueren en uit te lichten. Dit hebben we bereikt door het gebruik van maatwerk railspots voorzien van een innovatieve food ledmodules. Zoals je ziet, komt er veel kijken bij het juist verlichten van een horecaonderneming. Zo ook bij The Cloud Club. Samen met Creneau International en Vermaat hebben we een doordacht state of the art lichtconcept weten te creëren. Door het gebruik van maatwerk verlichting hebben we gezorgd dat de verlichting nauwkeurig inspeelt op de wensen en behoeftes van de ruimte, situatie en het doel.

Fotografie door DID Interieurmakers