Gelegen tegen de A16 bij Breda ligt Van der Valk Hotel Princeville. Een sfeervol hotel met tal van faciliteiten. Zo vind u er het gezellige restaurant “de Baronnes” waar u dagelijks terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast vind u er een Grand Café, maar liefst 24 multifunctionele vergaderzalen, een prachtig zwembad met saunaruimte en diverse luxe themasuites. Het hotel is van alle gemakken voorzien.

We hebben hierbij flink uitgepakt in het restaurant, de vergaderruimtes en een selectie luxueuze themasuites. In het restaurant hebben we het plafond voorzien van diverse decoratieve elementen waarin we led verlichting hebben verwerkt. De elementen springen direct in het oog doordat we gebruik hebben gemaakt van een strak gespannen semi-transparant doek met diverse elegante prints. Daarnaast hebben we het gehele restaurant voorzien van dimbare inbouwspots als basisverlichting en verdeeld over de ruimte hebben we decoratieve accentverlichting geplaatst zoals de Flos 2097.

Het bijzondere is dat iedere suite een ander thema heeft. Zo is er bijvoorbeeld de Safari Suite, de Cosmopolitan Suite, de Ibiza Suite, de Saint Tropez Suite, de Rain Forrest Suite en de Oriental Suite. Het was dus een leuke uitdaging om iedere kamer te voorzien van de juiste verlichting en stijl van de armaturen welke aansluiten op het betreffende thema. In iedere ruimte hebben we gebruik gemaakt van inbouw led spots als basisverlichting. Om de kamers te accentueren hebben we een aantal luxe en decoratieve wand- en hanglampen geplaatst.