Ga naar hoofdinhoud

Project

Villa Oeffelt

Voor deze prachtige eigentijdse villa in Oeffelt hebben we een sfeervol lichtplan mogen ontwikkelen en realiseren. We hebben samen met Van Bon Elektro en de eindklant gezeten om hun behoeftes zo goed mogelijk te verwerken in het door ons voorgestelde lichtplan. Het lichtplan was gericht op zowel binnen- als buitenverlichting.
Verlichting Voor Villa In Oeffelt
Verlichting Voor Villa In Oeffelt
Verlichting Voor Villa In Oeffelt
Verlichting Voor Villa In Oeffelt
Domotica Voor Woningen
Verlichting Voor Villa In Oeffelt
Verlichting Voor Villa In Oeffelt
Verlichting Voor Villa In Oeffelt
Verlichting Voor Villa In Oeffelt

Binnen zijn er door ons wand, vloer, hang en decoratieve armaturen geplaatst. Zo is voor de basisverlichting in de woonkamer de Keylight Billy spot gebruikt. Als subtiele accentverlichting hebben we de Kreon Onn wandarmaturen geplaatst. Langs de ramenpartij hebben we een warm witte ledstrips in de vloer geplaatst om de ramenpartij mooi uit te lichten. Tot slot hebben wij nog de in het oog springende armatuur, de Flos Arco, naast de bank geplaatst als decoratief armatuur.

In de woning hangen een aantal prachtige schilderijen. De klant vond het belangrijk dat deze kunstwerken aandacht kregen en  juist werden uitgelicht. De gebruikte verlichting zorgt voor een betere kleurechtheid waardoor de schilderijen er meer uitspringen en tot leven komen. Hier hebben wij gekozen voor de Flos zero track. Door middel van de rail en flexibel te plaatsen spotjes heeft de klant de vrijheid om de spots naar wens te plaatsen en te richten.

Sfeervolle verlichting in de tuin

Op en rondom de oprit hebben we gebruik gemaakt van de Flos Casting bolderlampen en hebben we Alpha spots geplaatst onder de overkapping en bij de voordeur. In de enorme achtertuin zijn er verschillende bomen en planten uitgelicht door middel van hoogwaardige grondspots.

Moderne lichtsturing voor gebruiksgemak

Bij goede verlichting hoort ook goede lichtsturing. Domotica biedt de mogelijkheid om verlichting en andere elektronische apparaten te automatiseren en op afstand te bedienen. Zo kunt u de verwarming al aanzetten voor als u naar huis gaat en het licht dimmen als u lekker op de bank zit. In dit geval heeft de klant gekozen voor Crestron als domotica systeem.

Fotografie door Bona Pictura

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.