In samenwerking met Interieurarchitect Stan van den Wildenberg, van Wildenberg Interieurarchitectuur, hebben we een sfeervol en slim lichtplan ontwikkeld. De focus wat betreft de verlichting lag hoofdzakelijk op een warme sfeer, slimme bediening van de verlichting en accentuering van de verschillende woonruimtes. In dit project hebben we gebruik gemaakt van zowel basisverlichting, decoratieve verlichting als domotica.

De woonruimtes uitgelicht

De basis bestaat uit een speelse combinatie van in- en opbouw verlichting van ons huismerk Keylight. Dit is duidelijk terug te zien in de ruime woonkeuken. Om de hoge kastenwand sfeervol aan te lichten, hebben we gebruik gemaakt van twee dubbele inbouwspots. Boven het kookeiland hebben we gebruik gemaakt van vierkante semi-opbouwspots.

Boven de eettafel in de woonkeuken hebben we een opvallende cluster van glazen hanglampen geplaatst van het merk By Eve. Deze hanglampen hebben afzonderlijk een andere vorm en uiterlijk, waardoor een speels effect wordt gecreëerd.

In de woonkamer hebben we basisverlichting en decoratieve verlichting geplaatst. In deze ruimte hebben we gebruik gemaakt van enkele inbouwspots, maar ook strakke wandlampen om de wanden te accentueren en een sfeervolle glazen hanglamp van het merk By Eve boven de salontafel.

Op de eerste etage vind je een “huisje”. Deze staat geheel los in de ruimte en fungeert als badkamer. In de badkamer hebben we het bad uitgelicht met twee enkele inbouwspots. Onder de kasten hebben we een warm-witte ledstrip gebruikt om de ruimte te accentueren en boven de wastafels vind je drie rustieke filament lineaire lichtbronnen.

Fotografie door Peter Baas