&Tradition of AndTradition is een Deens designmerk voor verlichting, meubels en accessoires. Het bedrijf slaat een brug tussen de Deense designtradities en hedendaagse trends. Van een heruitgave van iconische armaturen uit de vorige eeuw tot het ontwerpen van moderne klassiekers, ze zijn van alle markten thuis. Altijd met respect voor het verleden en met een duurzame aanpak voor de toekomst.

De collectie verlichting van &Tradition is een mooie mix van klassiekers en moderne ontwerpen. Neem bijvoorbeeld de bekende Flowerpot serie, gebaseerd op de gelijknamige klassieker van Verner Panton uit de late jaren 60. Destijds werd de lamp een synoniem voor de Flower Power beweging. Ook vandaag de dag is de lamp nog onverminderd populair vanwege zijn tijdloze karakter. Een ander mooi bijvoorbeeld is de moderne Formakami serie die ontworpen is door de Spaanse ontwerper Jaime Hayon. Deze armaturen zijn gebaseerd op traditionele Aziatische verlichting, maar dan met een moderne en speelse twist.

Het assortiment van &Tradition

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van &Tradition wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen en Vloerlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van &Tradition. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van &Tradition koop je bij Lightboxx

Verlichting van &Tradition koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van &Tradition en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.