Ga naar hoofdinhoud

Hoogwaardig lichtplan voor luxe villa Angeren

In samenwerking met onze opdrachtgever hebben wij een hoogwaardig lichtplan mogen ontwerpen voor deze luxe villa. Voorzien van een state-of-the-art domotica systeem om alle verlichting in huis mee te kunnen bedienen.
Opdrachtgever
Privé
Sector
Residentieel
Diensten
Lichtplan, Lichtadvies, Domotica
Decoratieve woonkamer verlichting

Kwaliteit voorop in een hoogwaardig lichtplan

Voor het ontwerpen van een hoogwaardig lichtplan staat één ding vast, de verlichting die erin word verwerkt moet van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Dat is de ook de basis geworden voor het lichtplan van deze woning. De basisverlichting bestaat uit hoge kwaliteit in- en opbouwverlichting van ons eigen merk Keylight. Dit hebben we vervolgens aangevuld met decoratieve verlichting van een aantal mooie merken uit onze portefeuille. Je vindt in deze woning design verlichting van onder andere Lee Broom, Catellani & Smith, Lodes en Jacco Maris.

Eetkamerverlichting villa Angeren
Catellani & Smith Gold Moon Sfeerverlichting Villa Angeren
Sfeerverlichting Villa Angeren

Rustig dorp in de Betuwe

Deze prachtige luxe villa is gelegen in het Gelderse dorp Angeren, gelegen aan de rivieren de Nederrijn en de Linge. Het dorp heeft een lange geschiedenis die al begint in het jaar 815, toen het dorp al vermeld werd als een nederzetting met een kerk. In de middeleeuwen groeide Angeren uit tot een plaats met een dorpsplein, een molen en een kasteel. De luxe woning past met zijn rieten dak perfect bij de Middeleeuwse historie van het dorp.

Hoogwaardige Inbouw Badkamerverlichting
Badkamer Verlichting Villa Angeren
Decoratieve Verlichting Lodes A-Tube In Hoogwaardig Lichtplan Villa Angeren

Drieklomp Makelaars

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige woning met een hoogwaardig lichtplan en wil je meer weten? Dat kan! De woning is op het moment van schrijven nog te vinden bij Drieklomp makelaars.

Terrasverlichting van Royal Botanica in hoogwaardig lichtplan villa Angeren

Fotografie door Michael van Oosten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Winkelverlichting Skins Cosmetics Leidschendam
Slaapkamerverlichting