Kwaliteit voorop in een hoogwaardig lichtplan

Voor het ontwerpen van een hoogwaardig lichtplan staat één ding vast, de verlichting die erin wordt verwerkt moet van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Dat is de ook de basis geworden voor het lichtplan van deze woning. De basisverlichting bestaat uit hoge kwaliteit in- en opbouwverlichting van ons eigen merk Keylight. Dit hebben we vervolgens aangevuld met decoratieve verlichting van enkele mooie merken uit onze portefeuille. Je vindt in deze woning design verlichting van onder andere Lee Broom, Catellani & Smith, Lodes en Jacco Maris.

Rustig dorp in de Betuwe

Deze prachtige luxe villa is gelegen in het Gelderse dorp Angeren, gelegen aan de rivieren de Nederrijn en de Linge. Het dorp heeft een lange geschiedenis die al begint in het jaar 815, toen het dorp al vermeld werd als een nederzetting met een kerk. In de middeleeuwen groeide Angeren uit tot een plaats met een dorpsplein, een molen en een kasteel. De luxe woning past met zijn rieten dak perfect bij de middeleeuwse historie van het dorp.

Drieklomp Makelaars

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige woning met een hoogwaardig lichtplan en wil je meer weten? Dat kan! De woning is op het moment van schrijven nog te vinden bij Drieklomp makelaars.