In dit maatwerk lichtplan voor de voormalige woonruimtes aan het Johannes Vermeerplein hebben we diverse hoogwaardige merken verlichting gebruikt om tot een luxueus lichtconcept te komen dat naadloos aansluit op het industrieel-chic kantoorinterieur. De filosofie was om de industriële ambiance van de kantoorruimtes te complimenteren door verlichting te gebruiken dat is gemaakt van ruwe en natuurlijk materialen zoals staal, messing en glas. Hierdoor ontstaat een integraal concept waarbij de verlichting en het interieur fuseren tot een naadloos geheel.

Lichtplan voor Johannes Vermeerplein

Als basisverlichting hebben we hoofdzakelijk gebruik gemaakt van in- en opbouwspots, maar ook indirecte ledlijnen rondom de kastwanden en inbouwtracks met spots boven de werkplekken van ons huismerk Keylight. In de entree hebben we gebruik gemaakt van de Luceplan Compendium. Deze cirkelvormige armaturen zorgen voor een ware blikvanger in de entree.

In de vergaderruimte hebben we tweemaal de Vibia Wireflow opgehangen en hebben we de nok van de ruimte uitgelicht met opbouwspots om zo een elegant lichteffect te creëren.

Aanvullend hebben in diverse ruimtes en de trapopgangen de Ray wandlampen geplaatst van het merk Wever & Ducré.

Fotografie door Mike Bink Fotografie