Ga naar hoofdinhoud

Van voormalige woonruimte naar kantoor op het Johannes Vermeerplein

Voor dit bijzondere project werden meerdere voormalige woonruimtes op het Johannes Vermeerplein in Amsterdam omgetoverd tot een kantoorvilla. Lightboxx werd door interieurarchitect Janneke Hooymans van ontwerpstudio This is Jane gevraagd om een functioneel en decoratief lichtplan te ontwikkelen voor de eigentijdse en statige kantoorruimtes.
Design verlichting woonkamer

In dit maatwerk lichtplan voor de voormalige woonruimtes aan het Johannes Vermeerplein hebben we diverse hoogwaardige merken verlichting gebruikt om tot een luxueus lichtconcept te komen dat naadloos aansluit op het industrieel-chic kantoorinterieur. De filosofie was om de industriële ambiance van de kantoorruimtes te complimenteren door verlichting te gebruiken dat is gemaakt van ruwe en natuurlijk materialen zoals staal, messing en glas. Hierdoor ontstaat een integraal concept waarbij de verlichting en het interieur fuseren tot een naadloos geheel.

Johannes Vermeerplein Verlichting Lightboxx

Lichtplan voor Johannes Vermeerplein

Als basisverlichting hebben we hoofdzakelijk gebruik gemaakt van in- en opbouwspots, maar ook indirecte ledlijnen rondom de kastwanden en inbouwtracks met spots boven de werkplekken van ons huismerk Keylight. In de entree hebben we gebruik gemaakt van de Luceplan Compendium. Deze cirkelvormige armaturen zorgen voor een ware blikvanger in de entree.

In de vergaderruimte hebben we tweemaal de Vibia Wireflow opgehangen en hebben we de nok van de ruimte uitgelicht met opbouwspots om zo een elegant lichteffect te creëren.

Aanvullend hebben in diverse ruimtes en de trapopgangen de Ray wandlampen geplaatst van het merk Wever & Ducré.

De merken verlichting in dit project

Keylight Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Keylight

Luceplan Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Luceplan

Vibia Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Vibia

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt