Lichtplan woning Amsterdam

Deze prachtige stadswoning in hartje Amsterdam werd kortgeleden verbouwd en kreeg een grondige herindeling. Hierdoor werd de keuken een flink stuk groter en kwam er ruimte vrij voor een heerlijke ruime zithoek. Deze ruimtes hebben we voorzien van een gloednieuw lichtplan welke volledig aansluit op de wensen van de bewoners en het interieur, namelijk een warme en gezellige sfeer in huis. De houten elementen aan de muur sluiten perfect aan op de hanglampen van Secto Design die in de keuken en boven de eettafel geplaatst zijn. Door verlichting te gebruiken in dezelfde kleuren als het interieur vullen deze elkaar naadloos aan. Dit zorgt ervoor dat de ruimte en de verlichting een integraal geheel vormen. Aan de wand hebben we de Block H spots van Keylight geplaatst. Deze wandlampen geven een subtiel strijklicht over de muren en zorgt voor een chic aanzicht.

Samenwerking Villa18

In onze nieuwe rubriek “Aan tafel met” spreken we uitgebreid met Angelique over haar interieurontwerp studio Villa18. Onlangs hebben wij hier meerdere succesvolle projecten mee gerealiseerd. Angelique daagt zichzelf altijd uit om het karakter van de bewoners op de juiste manier te weerspiegelen in het interieur. Dit zijn belangrijke gegevens die onze lichtontwerpers ook altijd meenemen bij het ontwerpen van een lichtplan. In het lichtplan van deze woning in Amsterdam zijn de hanglampen van Secto Design als eyecatchers boven het kookeiland en de eettafel geplaatst. Wanneer je de keuken binnen loopt vallen deze meteen op.

Vraag nu lichtadvies aan voor jouw project

Wil je ook een uitgedacht en sfeervol lichtplan voor jouw woning of bedrijfsruimte en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Lees dan eens onze blog hoe je een lichtplan maakt in 5 stappen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een lichtplan? We helpen je graag en onze lichtontwerpers staan altijd klaar voor nieuwe, toffe uitdagingen. Vraag hier lichtadvies aan op onze website.